Το selfie των G8 -Ποιος πατά το κουμπί δείχνοντας ότι είναι το αφεντικό [εικόνα] - iefimerida.gr

Το selfie των G8 -Ποιος πατά το κουμπί δείχνοντας ότι είναι το αφεντικό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To selfie της Ντε Τζένερις από την 86η τελετή απονομής των Οσκαρ, η πιο διάσημη φωτογραφία (του είδους) και δημοφιλέστερο tweet όλων των εποχών, ενέπνευσε τον σκιτσογράφο της Telegraph, λόγω και της επικαιρότητας, να φανταστεί και να δημιουργήσει το selfie των G8.

Ετσι, σχεδίασε τους ισχυρούς παίκτες της πολιτικο-διπλωματικής σκακιέρας να αυτοφωτογραφίζονται, όπως οι αστέρες του Χόλιγουντ. Στο ρόλο του Μπράντλεϊ Κούπερ, που χθες έβγαλε τη φωτογραφία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος κοιτάζει με σιγουριά το φακό και πατά το κουμπί, δείχνοντας σε όλους ποιος είναι το αφεντικό, με αποτέλεσμα να κάνει τους υπολοίπους να τρέμουν.

Πλάι στον Πούτιν ποζάρουν ο Μπαράκ Ομπάμα, η Ανγκελα Μέρκελ, ο Φρανσουά Ολάντ, ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι, η Κάθριν Αστον, ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Αμπε και ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ουίλιαμ Χέιγκ.

Ο σκιτσογράφος Κρίστιαν Ανταμς θέλησε με αυτόν τον τρόπο να καταδείξει τις αναλογίες μεταξύ πολιτικής και Χόλιγουντ. Οπως και στη Μέκκα του Κινηματογράφου, χθες οι αστέρες πόζαραν όλοι μαζί αγκαλιά, αλλά μόνο για τη φωτογραφία, μιας και όλοι γνωρίζουν ότι το Χόλιγουντ είναι ο κόσμος της ίντριγκας, έτσι και στην παγκόσμια πολιτική σκηνή τα χαμόγελα είναι μόνο για τις φωτογραφίες...

Το selfie των G8 -Ποιος πατά το κουμπί δείχνοντας ότι είναι το αφεντικό [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ