Αποκάλυψη Guardian: Οι Βρετανοί ψάχνουν φόρμουλα να εξαιρεθεί το Λονδίνο από τις κυρώσεις στη Ρωσία [εικόνα] - iefimerida.gr

Αποκάλυψη Guardian: Οι Βρετανοί ψάχνουν φόρμουλα να εξαιρεθεί το Λονδίνο από τις κυρώσεις στη Ρωσία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προέβη ο Guardian ο οποίος παρουσιάζει μυστικό έγγραφο στο οποίο φαίνεται πως καταγράφονται οι παρασκηνιακές κινήσεις των Βρετανών να καταφέρουν να μην χάσουν τις προνομιακές οικονομικές τους σχέσεις με τη Ρωσία παρά τις κυρώσεις που ετοιμάζεται να επιβάλλει η ΕΕ.Η Βρετανία σχεδιάζει να εξασφαλίσει πως όποια μέτρα ληφθούν για την Ρωσία δεν θα περιλαμβάνουν το Σίτι του Λονδίνου, παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Κάμερον δήλωσε ότι η ΕΕ και σύμμαχοί της πρέπει να ασκήσουν πίεση στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Την φωτογραφία του εγγράφου τράβηξε ένας ανεξάρτητος φωτογράφος, ο Στηβ Μπακ, ο οποίος εξειδικεύεται στο να «εντοπίζει» απόρρητα έγγραφα τα οποία συνήθως μεταφέρουν αξιωματούχοι στην Ντάουνινγκ Στρητ.

Το έγγραφο αναφέρει ότι :

Από την πλευρά της, πάντως, η βρετανική κυβέρνηση τόνισε ότι δεν ελήφθησαν οριστικές αποφάσεις στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Αποκάλυψη Guardian: Οι Βρετανοί ψάχνουν φόρμουλα να εξαιρεθεί το Λονδίνο από τις κυρώσεις στη Ρωσία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ