Αυτές είναι οι εταιρείες που χρυσοπληρώνουν την πρακτική άσκηση -Δίνουν μέχρι και 7000 δολάρια το μήνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι εταιρείες που χρυσοπληρώνουν την πρακτική άσκηση -Δίνουν μέχρι και 7000 δολάρια το μήνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο άκουσμα και μόνο της φράσης «πρακτική άσκηση», το μυαλό όλων πηγαίνει σε μια κακοπληρωμένη δουλειά με ανύπαρκτα προνόμια. Οχι, όμως, αν κάνεις την πρακτική σου σε μια από τις κολοσσιαίες εταιρίες υψηλής τεχνολογίας.

Το Glassdoor είναι ένα σάιτ εύρεσης εργασίας, που συλλέγει ανώνυμα σχόλια υπαλλήλων και φέτος δημιούργησε μία λίστα με τις 25 εταιρίες που «χρυσοπληρώνουν» τους πρακτικάριούς τους.

Εξι εταιρείες από την παρακάτω λίστα πληρώνουν περισσότερα από 6.000 δολάρια το μήνα, δηλαδή 72.000 δολάρια το χρόνο, τη στιγμή που το μέσο εισόδημα των νοικοκυριών, το 2012, άγγιξε τα 51.017 δολάρια.

Φυσικά, τα ονόματα των εταιριών δεν εκπλήσσουν, καθώς πρόκειται για τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς κολοσσούς. Δείτε τη λίστα την οποία δημοσίευσε το mashable.com:

Αυτές είναι οι εταιρείες που χρυσοπληρώνουν την πρακτική άσκηση -Δίνουν μέχρι και 7000 δολάρια το μήνα [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ