«Πάγωσαν» όλοι με τη λιποθυμία Ολαϊτάν στο ντέρμπι: Ιογενής μυοκαρδίτιδα η διάγνωση - Εκτός κινδύνου ο Νιγηριανός άσος - iefimerida.gr

«Πάγωσαν» όλοι με τη λιποθυμία Ολαϊτάν στο ντέρμπι: Ιογενής μυοκαρδίτιδα η διάγνωση - Εκτός κινδύνου ο Νιγηριανός άσος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την «παγωμάρα», τα πρώτα χαμόγελα για τον Ολαϊτάν, μιας και ο Νιγηριανός επιθετικός είναι εκτός κινδύνου, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης».Οπως αναφέρει το gazzeta, οι γιατροί διέγνωσαν ιογενής μυοκαρδίτιδα η οποία προκλήθηκε από λοίμωξη (σ.σ. ιογενής λοίμωξη του μυοκαρδίου). Αυτή του επέφερε καρδιακές αρρυθμίες (σ.σ. μπορεί να προκαλέσει και ταχυκαρδίες) και έπειτα το λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο είχε και που προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Ο Ολαϊτάν διακομίσθηκε στο Metropolitan, όπου και θα παραμείνει και όλο το βράδυ, ώστε να του γίνουν όλες οι εξετάσεις, μιας και οι γιατροί θέλουν να είναι απόλυτως σίγουροι. Η πτώση προκάλεσε και κάποιο τραυματισμό στον αυχένα χωρίς όμως να υπάρχει κάτι σοβαρό. Πάντως πριν χάσει τις αισθήσεις του είχε δεχθεί και ένα χτύπημα και σε συνδυασμό με την πίεση και το στρες που είχε έφτασε στο σημείο να πέσει στον αγωνιστικό χώρο.
Ολοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό του Ολαϊτάν, αφού μετά το τέλος του ματς βρέθηκαν στο νοσοκομείο.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν και μέσα στο γήπεδο, καθώς, και οι παίκτες τω δύο ομάδων αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του νεαρού Νιγηριανού και έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Στη συνέχεια και κατά την αποχώρησή του όλοι οι ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τον χειροκρότησαν.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ