CINETROLL: Ποιος διάσημος βρίζει τις ταινίες της Οσκαρικής βραδιάς, αποκαλεί μεσήλικη κακομοίρα την Σάντρα Μπούλοκ και παιδεραστή τον Γούντι Άλεν; - iefimerida.gr

CINETROLL: Ποιος διάσημος βρίζει τις ταινίες της Οσκαρικής βραδιάς, αποκαλεί μεσήλικη κακομοίρα την Σάντρα Μπούλοκ και παιδεραστή τον Γούντι Άλεν;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΤΑΖ απολαμβάνει έναν από τους πιο ακομπλεξάριστους και βέβηλους κωμικούς μα "γκρεμίζει" χωρίς λογοκρισία την βραδιά που συντηρεί το Χόλιγουντ και τους μύθους της "σταλινικής" γκλαμουριάς του.Είπε ο ίδιος: "To 'Ηer' ('Δικός Της'). Μαντέψτε ποιος βαρέθηκε όλη την ταινία. O 'Δικός Της'. Δεν είναι τυχαίο ότι περνάει όλη την ταινία στέλνοντας μηνύματα" Αυτή είναι μόνο μία από τις δηλητηριώδεις ατάκες του που σίγουρα δεν κάνουν χαρούμενο το Χόλιγουντ λίγο πριν από τη μεγάλη του βραδιά. Κάνουν χαρούμενους όμως όλους εμάς τους υπόλοιπους λίγο πριν μια βραδιά που μάλλον νομίζει ότι είναι πιο μεγάλη από ότι είναι. "Δεν θα θέλατε να αρχίσω να μιλάω για το 'Gravity'" συνεχίζει κάνοντας επίθεση σε μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες της χρονιάς. "Αν ήθελα να δω μια μεσήλικη καταθλιπτικιά να περιπλανιέται για 90 λεπτά στο διάστημα θα μπορούσα κάλλιστα να πάω σε μια δημοτική πισίνα" λέει για την Σάντρα Μπούλοκ.

Ποιος είναι αυτός ο ιδιοφυής φαρμακόγλωσσος; Ο Τάραν Κίλιαμ, ένας από τους κωμικούς του αξεπέραστου σόου "Saturday Night Live" που έχει εφεύρει την περσόνα ενός κριτικού του19ου αιώνα με το όνομα Τζεμπιντάια Άτκινσον. Ο οποίος φυσικά αποκλειόταν να αφήσει ασχολίαστη την περίπτωση του "παιδεραστή" Γούντι Άλεν. "Θα προτιμούσα να αφήσω τον Γούντι Άλεν να προσέχει τα παιδιά μου, από το να κάτσω να ξαναδώ το 'Annie Hall'". Φαντάζεσαι κάποιον έλληνα κωμικό, να έχει τα κοχόνες να σπάσει τον ιλουστρασιόν καθωσπρεπισμό των περιοδικών της τουαλέτας; Όχι, και για αυτό τα ελληνικά media της γλύφτικης ζητιανιάς, θα ανήκουν πάντα στο κομοδίνο δίπλα στον μπιντέ.

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ