Ντέρμπι για το... πρεστίζ -Οι «αιώνιοι» έχουν δώσει ραντεβού στο «Γ. Καραϊσκάκης» σήμερα - iefimerida.gr

Ντέρμπι για το... πρεστίζ -Οι «αιώνιοι» έχουν δώσει ραντεβού στο «Γ. Καραϊσκάκης» σήμερα

Ντέρμπι για το... πρεστίζ -Οι «αιώνιοι» έχουν δώσει ραντεβού στο «Γ. Καραϊσκάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδιαφέρον δεν είναι βαθμολογικό. Ανάμεσά τους υπάρχουν 27 βαθμοί που τους χωρίζουν, με τον Ολυμπιακό να περιμένει μόνο τη μαθηματική επιβεβαίωση για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και τον Παναθηναϊκό να παλεύει για την είσοδο στα πλέι οφ. Το ενδιαφέρον όμως πάντα σε μία συνάντηση «αιωνίων» το δίνει η μάχη για το πρεστίζ.

Το ραντεβού για το ντέρμπι έχει δοθεί στις 19.30 στο «Γ. Καραϊσκάκης (Novasports2), με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν το αποτέλεσμα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη (17:15), προκειμένου να μάθουν πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο το αν είναι και μαθηματικά οι πρωταθλητές, κάτι που θα συμβεί σε περίπτωση που ο «δικέφαλος» δεν κερδίσει.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τον ευρωπαϊκό θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους παίκτες του να δείχνουν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας σκοράρει 13 γκολ σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Για εκείνους, στόχος- πέρα βέβαια από το πρεστίζ- είναι η υπεράσπιση του απόλυτου της έδρας τους.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, ελπίζει πως η ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι θα αποδειχθεί και στην πράξη καλός οιωνός. Και αυτό γιατί η μοναδική εκτός έδρας νίκη του «τριφυλλιού» επί του Ολυμπιακού τα τελευταία 19 χρόνια ήταν στις 4 Μαρτίου του 2007.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ