Ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε την Νταϊάνα από κοριτσόπουλο σε πριγκίπισσα -Με το μαγικό... ραβδί του στυλ - iefimerida.gr

Ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε την Νταϊάνα από κοριτσόπουλο σε πριγκίπισσα -Με το μαγικό... ραβδί του στυλ

Ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε την Νταϊάνα από κοριτσόπουλο σε πριγκίπισσα -Με το μα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν περάσει 17 χρόνια από τη στιγμή που άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά ο κόσμος ακόμη θυμάται την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Αλλοι για το φιλανθρωπικό της έργο και κάποιοι επειδή αποτέλεσε ένα σύμβολο του στυλ. Οπως φαίνεται όμως, χρειάστηκε μεγάλη βοήθεια για το δεύτερο.

Στο δικό της «παραμύθι» η... νεράιδα με το μαγικό ραβδί ήταν η βρετανική Vogue. Το παλάτι ανέθεσε στην επικεφαλής του περιοδικού την πλήρη μεταμόρφωσε της Νταϊάνα, όταν ο Κάρολος ανακοίνωσε το γάμο τους. Οι συνεργάτες της Vogue ξεχύθηκαν, αναζητώντας δημιουργίες σχεδιαστών που θα μπορούσαν να ταιριάζουν σε μία μελλοντική πριγκίπισσα και εκείνα που κέρδισαν το ενδιαφέρον ήταν του Μπρους Ολντφιλντ.

Για τα επόμενα εννιά χρόνια ο σχεδιαστής φρόντιζε το στυλ της Νταϊάνα, βοηθώντας την να μείνει στην ιστορία και για αυτό το λόγο. Κατάφερε μάλιστα να την αλλάξει ολοκληρωτικά, αφού από μία ντροπαλή νεαρή κοπέλα, έγινε μία σικ γυναίκα, σίγουρη για τον εαυτό της, όπως λέει και ο ίδιος στην Huffington Post.

Ολα αυτά άλλαξαν βέβαια, γιατί η Κέιτ Μίντλετον τώρα προτιμά πιο προσιτά στον κόσμο ρούχα, κάνοντας μάλιστα μόδα ό,τι φοράει. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Ολντφιλντ, η δούκισσα του Κέμπριτζ δεν έχει καταφέρει ακόμη να δημιουργήσει το δικό της στυλ, όπως η Νταϊάνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ