"Εργαλείο απειλών κατά της ζωής, στα χέρια λίγων, το διαδίκτυο"! - iefimerida.gr

"Εργαλείο απειλών κατά της ζωής, στα χέρια λίγων, το διαδίκτυο"!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στα χέρια λίγων το διαδίκτυο έχει καταντήσει εργαλείο απειλών κατά της ζωής, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και συκοφαντικών δυσφημήσεων». Αυτό τονίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, απαντώντας –στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" στο ερώτημα γιατί προωθείται ειδική ρύθμιση για τα blogs. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι το διαδίκτυο «είναι και θα είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης».

Αναφορικά με τις νέες διατάξεις για τη χρήση ναρκωτικών ο κ. Παπαϊωάννου επισήμανε: «Δεν θα γίνουμε Ολλανδία. Οι χρήστες ουσιών χρειάζονται θεραπεία και όχι φυλακή» και σημείωσε ότι θα διατηρηθεί το αδίκημα της κατοχής, αλλά σε βαθμό πταίσματος.

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των «Αγανακτισμένων», τόνισε ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι η χώρα των συμπλοκών και των μολότωφ. Πολύ δε περισσότερο να αμφισβητείται η κοινοβουλευτική δημοκρατία και να τίθεται σε κίνδυνο η λειτουργία της Βουλής των Ελλήνων».

Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί και ειδικά στις ακραίες μορφές τους, ο υπουργός Δικαιοσύνης σημειώνει «οι ακραίες συμπεριφορές, οι βιαιότητες έχουν επιφέρει βαρύτατο πλήγμα στην οικονομία μας, σε άλλες κοινωνικές ομάδες και εργαζομένους, και φυσικά αμαυρώνουν τη συνολική εικόνα της χώρας μας. Είναι δε αυτονόητο ότι όσοι προβαίνουν σε εγκληματικές ενέργειες, όσοι δεν σέβονται την αρχή της νομιμότητας, πρέπει να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ