Οι γυναίκες του Ολάντ «κοντράρονται» για τα φλας -Γκαγιέ και Τριερβελέρ εμφανίστηκαν την ίδια μέρα, μαυροντυμένες [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι γυναίκες του Ολάντ «κοντράρονται» για τα φλας -Γκαγιέ και Τριερβελέρ εμφανίστηκαν την ίδια μέρα, μαυροντυμένες [εικόνες]

Οι γυναίκες του Ολάντ «κοντράρονται» για τα φλας -Γκαγιέ και Τριερβελέρ εμφανίστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο Φρανσουά Ολάντ ψάχνει τον τρόπο να κλείσει τις «πληγές» που άφησε στη δημοτικότητά του -και- το σκάνδαλο με την παράνομη σχέση του, οι... γυναίκες του Γάλλου προέδρου κοντράρονται για τα φλας. Βαλερί Τριερβελέρ και Ζιλί Γκαγιέ εμφανίστηκαν την ίδια ημέρα, σε διαφορετικές εκδηλώσεις, μαυροντυμένες.

Για την μεν πέτρα του σκανδάλου, αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση έπειτα από την αποκάλυψη του δεσμού της με τον Ολάντ. Η Γκαγιέ παραβρέθηκε στην 39η τελετή απονομής των Σεζάρ, τα «Οσκαρ» του γαλλικού κινηματογράφου όπως αποκαλούνται, καθώς διεκδικούσε το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου.

Η 41χρονη ηθοποιός φορούσε μαύρο κοστούμι κι είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά, ενώ έφθασε μόνη στο θέατρο του Σατελέ όπου την υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογράφου των Σεζάρ, Αλέν Τερζιάν.

Η Τριερβελέρ από την άλλη, εμφανίστηκε την ίδια ημέρα, σε επίδειξη μόδας του Dior. Χαμογελαστή, με μαύρο παλτό και γυαλιά ηλίου, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας πλέον δεν διαθέτει τις ευκολίες που είχε έως πρότινος. Ετσι, χωρίς λιμουζίνα, αποχώρησε από το σόου παίρνοντας το μετρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ