Η ξεχασιάρα Φοίβη από τα «Φιλαράκια» έφαγε «καμπάνα» 1,6 εκατ. για οφειλές από τις επαναλήψεις της σειράς - iefimerida.gr

Η ξεχασιάρα Φοίβη από τα «Φιλαράκια» έφαγε «καμπάνα» 1,6 εκατ. για οφειλές από τις επαναλήψεις της σειράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φοίβη από τη δημοφιλέστατη σειρά «Τα Φιλαράκια» υπήρξε αντισυμβατική και εκκεντρική. Τα πράγματα όμως σοβάρεψαν όταν η ηθοποιός πίσω από τον διάσημο ρόλο καλείται τώρα να καταβάλει το ποσό των 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων στον πρώην μάνατζερ της.

Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η Λίζα Κούντροου χρωστάει στον πρώην μάνατζερ χρήματα από την αμοιβή της για τις επαναλήψεις της σειράς.

Σύμφωνα με το BBC, o Σκοτ Χάουαρντ υπήρξε μάνατζερ της 50χρονης ηθοποιού επί 16 χρόνια, πριν εκείνη προβεί σε λήξη της συνεργασίας τους, το 2007. Το 2008 ο Χάουαρντ, είχε αποταθεί σε δικαστήριο διεκδικώντας μερίδιο 5% από τα έσοδα της ηθοποιού από επαναλήψεις δουλειών τις οποίες είχε διαπραγματευτεί ο ίδιος.

Από τη πλευρά της η Κούντροου, υποστήριξε ότι με τον πρώην μάνατζέρ της είχαν προβεί σε προφορική συμφωνία, σύμφωνα με την οποία η ίδια θα πλήρωνε τον πρώην μάνατζέρ της μόνο για τον πρώτο γύρο των επαναλήψεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ