Ατυχές σχόλιο από την Κουμουνδούρου: Λεκτική υπερβολή τα όσα είπε ο Μπάρκας για τον Σαμαρά και τον Γιανουκόβιτς - iefimerida.gr

Ατυχές σχόλιο από την Κουμουνδούρου: Λεκτική υπερβολή τα όσα είπε ο Μπάρκας για τον Σαμαρά και τον Γιανουκόβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μάλλον ατυχή τρόπο σχολιάζει η Κουμουνδούρου τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, καθώς κρατάει μεν αποστάσεις, αλλά με τρόπο χλιαρό.Σύμφωνα με πληροφορίες κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χαρκτήρισε ατυχή την έκφραση του κ. Μπάρκα και πρόσθεσε ότι «έγινε εν τη ρήμει του λόγου, ήταν μια λεκτική υπερβολή».

«Η άλλη πλευρά προσπαθεί να μεγενθύνει το ζήτημα» αναφέρει η ίδια πηγή.

Σε γενικές γραμμές από την Κουμουδούρου εκτιμούν ότι καλά ξεκίνησε την ομιλία του και τις αναφορές για Ουκρανία, αλλά στο τέλος κάπου... ξέφυγε.

Υπενθυμίζεται ότι ο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ας, στην Ολομέλεια της Βουλής, δήλωσε. «Μπορεί ο Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας»

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ