Δείτε τις αρκούδες του Βόρειου Πόλου στο Google maps: Νέα υπηρεσία παρακολουθεί τον Αρκτικό Κύκλο - iefimerida.gr

Δείτε τις αρκούδες του Βόρειου Πόλου στο Google maps: Νέα υπηρεσία παρακολουθεί τον Αρκτικό Κύκλο

Δείτε τις αρκούδες του Βόρειου Πόλου στο Google maps: Νέα υπηρεσία παρακολουθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαδικτυακοί «ταξιδιώτες» των Google Maps, τώρα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τις αρκούδες του Αρκτικού κύκλου, χάρη στη νέα εφαρμογή των χαρτών που θα παρακολουθεί τα εντυπωσιακά ζώα των πάγων.

Η ομάδα του Google Maps προχώρησε τον Οκτώβριο του 2013 στην καταγραφή της περιοχής, και κινηματογράφησε τις πολικές αρκούδες στο φυσικό τους περιβάλλον.

Οπως αναφέρει η Κρίστα Ράιτ, εκτελεστική διευθύντρια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Polar Bears International (PBI): «Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύψουν την τούνδρα και να δουν τις πολικές αρκούδες να μεταναστεύουν»

Κατά το παρελθόν, η Google έχει συνεργαστεί με σειρά Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων προκειμένου να κινηματογραφήσει ορισμένα από τα πλέον απομακρυσμένα μέρη στον πλανήτη, όπως ο Αμαζόνιος και το εθνικό πάρκο Denali στην Αλάσκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρκούδες πολικές αρκούδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ