Το πρώτο όνομα που διαρρέει για το κόμμα του Θεοδωράκη: Η πανέμορφη Ελληνίδα της NASA Ελένη Αντωνιάδου, στο Ποτάμι; - iefimerida.gr

Το πρώτο όνομα που διαρρέει για το κόμμα του Θεοδωράκη: Η πανέμορφη Ελληνίδα της NASA Ελένη Αντωνιάδου, στο Ποτάμι;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον και ως πρώτο δείγμα της ανθρωπογεωγραφίας του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, τις ανακοινώσεις που θα κάνει την Τρίτη για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος «Το Ποτάμι», ένα γυναικείο όνομα άρχισε να κυκλοφορεί, σήμερα, ως μέλος της ηγετικής ομάδας του κόμματος.

Σύμφωνα με το Athensmagazine, πρόκειται για την γοητευτική, βραβευμένη Ελληνίδα της ΝASA την 26χρονη Ελένη Αντωνιάδου την οποία ο Σταύρος Θεοδωράκης θέλει στην ηγετική ομάδα του κόμματος. Η επιστήμων έχει κάνει ήδη πρωτοποριακή έρευνα στη νανοτεχνολογία και στην αναγεννητική ιατρική, ενώ αναδείχθηκε «Γυναίκα της χρονιάς» για το 2013 από την κριτική επιτροπή της βρετανικής διοργάνωσης FDM Everywoman in Technology Awards.

Το πρώτο όνομα που διαρρέει για το κόμμα του Θεοδωράκη: Η πανέμορφη Ελληνίδα της NASA Ελένη Αντωνιάδου, στο Ποτάμι; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ