Διάσημη παρουσιάστρια, μοντέλο που έκανε θραύση και στενή συνεργάτιδα του Παπανδρέου, θέλει στο ψηφοδέλτιο του ο Μιχαλολιάκος - iefimerida.gr

Διάσημη παρουσιάστρια, μοντέλο που έκανε θραύση και στενή συνεργάτιδα του Παπανδρέου, θέλει στο ψηφοδέλτιο του ο Μιχαλολιάκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και η Ελεονόρα Μελέτη; Και η Νόνη Δούνια; Και η Ελενα Παναρίτη; Ο δήμαρχος Πειραιά (και εκ νέου υποψήφιος) Βασίλης Μιχαλολιάκος θέλει και τις τρεις κυρίες στο ψηφοδέλτιο του και τους έκανε ήδη πρόταση, με την Παναρίτη να λέει πως δεν θα είναι υποψήφια, αλλά θα τον βοηθήσει για την επανεκλογή του.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης σήμερα:

«Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη την Πέμπτη το πρωί στον Πειραιά. Ξαφνικά το τηλέφωνο του δημάρχου κ. Βασ. Μιχαλολιάκου χτυπά και από την άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται μια γυναικεία φωνή. Ηταν η κυρία Ελενα Παναρίτη (πάλαι ποτέ βουλευτής Επικρατείας του ΠαΣοΚ και στενή συνεργάτις του κ. Γ. Παπανδρέου), η οποία σήμερα αυτοπροσδιορίζεται «θεσμική οικονομολόγος». Ενας χαρακτηρισμός που κανένας δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς σημαίνει αλλά - πώς να το κάνουμε; - προσδίδει (επειδή ακριβώς κανείς δεν καταλαβαίνει) ειδικό βάρος σε αυτήν που το χρησιμοποιεί και μάλιστα το έχει τυπώσει και σε... carte de visite!
nnn
Δεν πρόκειται περί τηλεφωνικής υποκλοπής, αφού ο δήμαρχος Πειραιά είχε το τηλέφωνό του σε ανοιχτή ακρόαση και ακούστηκε η κυρία Παναρίτη να του λέει: «Είμαι χάλια, κομμάτια, μάλλον υπερκόπωση έχω πάθει». Τίποτα το αφύσικο, θα πείτε. Η «θεσμική οικονομολόγος» ήταν «χάλια» λόγω του τζετ λανγκ που είχε αφού μόλις είχε επιστρέψει από ένα από τα πολλά ταξίδια της στην Αμερική. «Θα σε βάλω στο ψηφοδέλτιο» της είπε χωρίς να σηκώνει αντιρρήσεις ο δήμαρχος. «Δεν μπορώ, αλλά θα έρθω να σε βοηθήσω»απαντά η κυρία Παναρίτη. Και επειδή κάθε βοήθεια που προσφέρεται τούτες τις ημέρες προς δημάρχους είναι καλοδεχούμενη, το ραντεβού (για να τον βοηθήσει η κυρία Παναρίτη) κλείστηκε εδώ και τώρα, το ίδιο βράδυ, στις 7.30. Μόνο που η κυρία Παναρίτη είπε στον δήμαρχο ότι «θα έρθω με τον Σταύρο...», αλλά δεν εξήγησε ποιος είναι ο «Σταύρος». Ούτε όμως ο δήμαρχος ρώτησε, συνεπώς συμπεραίνω ότι θα είναι ένα κοινό τους πρόσωπο από αυτά που έγιναν γνωστά από την τηλεόραση.
nnn
Γνωστό πρόσωπο από την τηλεόραση; Γιατί, θα μου πείτε, βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα; Δεν βγάζω, αφού ο δήμαρχος στοχεύει, όπως έμαθα, να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό του με τέτοια ονόματα. Ελεγε μάλιστα (και τον άκουσαν όλοι) ότι στο ψηφοδέλτιό του θα συμπεριλάβει την κυρία Νόνη Δούνια και την κυρία Ελεονώρα Μελέτη. Και δεν σταμάτησε εκεί συμπληρώνοντας ότι «οι ίδιες το ξέρουν»!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ