Το αγαπημένο μέρος των ερωτευμένων στην Ιαπωνία -Δύο βράχοι «μιλούν» για μία ιστορία αιώνιας αγάπης [εικόνες] - iefimerida.gr

Το αγαπημένο μέρος των ερωτευμένων στην Ιαπωνία -Δύο βράχοι «μιλούν» για μία ιστορία αιώνιας αγάπης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ψηλός επιβλητικός και στέκεται σαν βράχος δίπλα στο «ταίρι» του. Ή μήπως τελικά είναι στην κυριολεξία βράχος; Στην Ιαπωνία δύο βράχοι στη θάλασσα έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών,καθώς αντιπροσωπεύουν την αιώνια αγάπη, τον γάμο.Ο μεγαλύτερος ονομάζεται Izanagi, έχει ύψος 9 μέτρων και είναι ο «σύζυγος», όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής. Στα δεξιά του στέκεται το έτερόν του ήμισυ, η Izanami. Ενας βράχος περίπου 4 μέτρων.Οι κάτοικοι έχουν τοποθετηθεί ένα σχοινί, το οποίο συνδέει αυτούς τους δύο βράχους σαν να είναι στέφανα. Ο μύθος πίσω από αυτή την απίστευτη ιστορία αγάπης πολλοί... Το νόημα ένα... Η αγάπη είναι για όλους και μπορεί να νικήσει τα πάντα... ακόμα και να χρειάζεται πολλές φορές να περάσει από 40 κύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Ιαπωνία αγάπη μύθος βράχοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ