Παπαγάλος «Ηρακλής Πουαρό»: Πώς κάρφωσε στους αστυνομικούς τον δολοφόνο της αφεντικίνας του - iefimerida.gr

Παπαγάλος «Ηρακλής Πουαρό»: Πώς κάρφωσε στους αστυνομικούς τον δολοφόνο της αφεντικίνας του

Διαβάστε πως μπορεί ένας παπαγάλος να βοηθήσει στην διαλεύκανση μίας δολοφονίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ολόκληρο αστυνομικό τμήμα στην Ινδία δεν μπορούσε να βρει τον δολοφόνο μιας 45χρονης, τη λύση έδωσε ο... παπαγάλος του θύματος.
Στις 20 Φεβρουαρίου η Νιλάμ Σάρμα βρέθηκε δολοφονημένη στην περιοχή Ανγκρά της Ινδίας, όπου και βρίσκεται το σπίτι της. Λίγο μετά το συμβάν το ενδιαφέρον του συζύγους της, Βιτζάι, προξένησε το γεγονός ότι κάθε φορά που επισκεπτόταν το σπίτι ο ανιψιός της οικογένειας, Ασούτους, ο παπαγάλος τους έκανε περίεργους ήχους. Το ίδιο συνέβαινε και στο άκουσμα του ονόματός του στο σπίτι, αφού το κατοικίδιο φώναζε σαν μανιακό.

Αυτό κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών οι οποίοι έφεραν για ανάκριση τον ανιψιό του θύματος. Οπως ήταν αναμενόμενο ο Ασούτους ομολόγησε την πράξη του και έδωσε και συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πως διέπραξε το φονικό.

Ανέφερε ότι με την βοήθεια μαζί με έναν συνεργό του επιχείρησαν να κλέψουν το σπίτι, ωστόσο, φοβούμενος μην τυχόν αναγνωρισθεί από την γυναίκα, της επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε. Το ίδιο έκανε και στον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος άρχισε να γαβγίζει την ώρα που έβλεπε τον Ασουτους να σκοτώνει την ιδιοκτήτριά του.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως το όνομα «Ηρακλής», που δόθηκε στο πτηνό, προέρχεται από τον αγαπημένο ήρωα της Αγκάθα Κρίστι στις γνωστές ιστορίες μυστηρίου, «Ηρακλή Πουαρό» και φαίνεται να δικαιολογεί την προέλευσή του.

Φωτογραφία eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ