Δημήτρης Πουλικάκος: Oι χρυσαυγίτες είναι πιθηκάνθρωποι -Έχουν διαστρεβλώσει την αρχαία ιστορία των Σπαρτιατών - iefimerida.gr

Δημήτρης Πουλικάκος: Oι χρυσαυγίτες είναι πιθηκάνθρωποι -Έχουν διαστρεβλώσει την αρχαία ιστορία των Σπαρτιατών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Πουλικάκος φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό στούντιο του Sport24.gr σε μια απολαυστική συνέντευξη γεμάτη μουσική, ιστορίες και πολιτικές τοποθετήσεις και έστρεψε τα βέλη του στη Χρυσή Αυγή.


Ο Πουλικάκος πραγματικός χείμαρρος, μίλησε για τον νεοέλληνα και τον τρόπο, που κοιτάει τον εαυτούλη του και με απλά λόγια, ανέλυσε τη νοοτροπία που μας έφτασε ως εδώ.
"Στο δρόμο ο Έλληνας οδηγάει και ο δρόμος είναι μόνο για πάρτη του", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι κανονικά θα έπρεπε όλοι να προσφέρουν στην κοινωνία.
Ανέφερε ως παράδειγμα το μάζεμα των σκουπιδιών και τα δημόσια έργα.
"Αν μας βάζανε να δουλεύουμε για δημόσια έργα εγώ θα πήγαινα. Ο δημόσιος χώρος για τον Έλληνα είναι ο σκουπιδοτενεκές ΤΟΥ, όχι σκουπιδοτενεκές μας, ο σκουπιδοτενεκές ΤΟΥ. Όλοι δεν πετάμε σκουπίδια; Μιλούσα με ένα παιδί που αυτοχαρακτηριζόταν αναρχικός. Και τον ρώτησα αν είχαμε ένα άλλο σύστημα εξουσίας, ποιους θα βάζαμε να μαζεύουν τα σκουπίδια. Μου απάντησε ότι θα έπαιρνα 200 θα τους έβαζα να μαζεύουν και στη συνέχεια θα επέλεγα τους καλύτερους από αυτούς. Και ποιους θα σου δώσει το δικαίωμα να διαλέξεις; Εσύ παιδί μου είσαι φασίστας, του είπα και με κοίταγε καλά καλά. Όλοι πετάμε σκουπίδια, όλοι πρέπει να μαζεύουμε".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ