Οι πανηγυρισμοί βουλευτών και υπουργών, στο γήπεδο του Ολυμπιακού -Το ψέμα του Αρβανιτόπουλου ότι έπινε... τσάι [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πανηγυρισμοί βουλευτών και υπουργών, στο γήπεδο του Ολυμπιακού -Το ψέμα του Αρβανιτόπουλου ότι έπινε... τσάι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί ήταν οι βουλευτές και οι υπουργοί (πρώην και νυν) που έδωσαν το παρόν την Τρίτη το βράδυ, στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη. Ανάμεσά τους και ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, με την οικογένειά του, τον οποίο, μάλιστα, ορισμένοι θεώρησαν γουρλή και του ζήτησαν να έρχεται συχνότερα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», στις εξέδρες του γηπέδου του Ολυμπιακού βρέθηκαν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος φορούσε όπως πάντα το φουλάρι των ερυθρολεύκων, ο Γιάννης Τραγάκης που έκανε τον... προπονητή, ο Αναστάσιος Νεράντζης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Θεόδωρος Πάγκαλος και ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός.

Επίσης, στις κερκίδες βρέθηκε και ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ο οποίος κρατούσε συνεχώς στο χέρι του ένα πλαστικό ποτήρι. Σε όποιον τον ρωτούσε τι έπινε, ο υπουργός απαντούσε «τσάι». Ολα αυτά ώσπου ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας ανακάλυψε ότι το ποτήρι που κρατούσε ο κ. Αρβανιτόπουλος δεν περιείχε τσάι αλλά... ουίσκι. Αμέσως μετά τον έκανε... βούκινο σε όλους.

Βουλευτές και υπουργοί δεν παρακολουθούσαν απαθείς τον αγώνα. Αντιθέτως, συμμετείχαν στους πανηγυρισμούς με τους κ.κ. Αρβανιτόπουλο, Κέλλα, Ορφανό και Τραγάκη, μάλιστα, να πανηγυρίζουν στο πρώτο γκολ έξαλλα, τραγουδώντας όλοι μαζί τον ύμνο του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο γκολ οι πανηγυρισμοί τους ήταν ακόμη πιο θερμοί.

Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε και ο Νίκος Παπανδρέου ο οποίος καθόταν, όμως, αρκετά μακριά από το σημείο όπου βρίσκονταν οι βουλευτές και οι υπουργοί. Ο κ. Κέλλας, αφότου ο Ολυμπιακός έβαλε και το δεύτερο γκολ, πλησίασε τον κ. Παπανδρέου που πανηγύριζε, λέγοντάς του «Νίκο, είσαι γουρλής, νικάμε τη Μάντσεστερ με 2-0, να ξανάρθεις στο γήπεδο. Είσαι γουρλής, όχι σαν τον... αδελφό σου που μας έβαλε στο Μνημόνιο»...

Εικόνες: T-life.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ