Χάος στη Στοκχόλμη από απίστευτη γκάφα γραφείου εύρεσης εργασίας: Κάλεσαν για πρόσληψη όλους τους ανέργους της πόλης [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Χάος στη Στοκχόλμη από απίστευτη γκάφα γραφείου εύρεσης εργασίας: Κάλεσαν για πρόσληψη όλους τους ανέργους της πόλης [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα λάθος που έκανε γραφείο εύρεσης εργασίας στη Στοκχόλμη ήταν αρκετό για να προκληθεί χάος στο κέντρο της σουηδικής πρωτεύουσας, με διαπληκτισμούς και απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες ανέργους. Τι έκαναν οι υπεύθυνοι του γραφείου; Πολύ απλά κάλεσαν σχεδόν όλους τους εγγεγραμμένους ανέργους της Στοκχόλμης να παρουσιαστούν την ίδια μέρα στην υπηρεσία προκειμένου να περάσουν από συνέντευξη για την πρόσληψή τους.

Όπως εξήγησε η αστυνομία, το e-mail που προκάλεσε αυτό το χαμό, αντί να σταλεί σε 1.000 άτομα έφθασε σε 61.000 εγγεγραμμένους ανέργους, με αποτέλεσμα να μαζευτούν έξω από το γραφείο εκατοντάδες πολίτες και την ουρά που σχηματίστηκε να φθάνει μέχρι μία κεντρική λεωφόρο της πόλης (δείτε το βίντεο εδώ).

«Κάτι πήγε στραβά με την ηλεκτρονική λίστα ενημέρωσης. . . και δημιουργήθηκε μια πολύ μπερδεμένη κατάσταση στην υπηρεσία», δήλωσε ο ασκών χρέη διευθυντή στο γραφείο εύρεσης εργασίας, Κλας Όλσον.

Καθώς οι ώρες περνούσαν και υπάλληλοι του γραφείου αδυνατούσαν να ελέγξουν την κατάσταση, τα πνεύματα οξύνθηκαν και λίγο αργότερα σημειώθηκαν και τα πρώτα επεισόδια. Αμεσα κλήθηκε η αστυνομία για να διαλύσει τους συγκεντρωμένους που είχαν αρχίσει να εξαγριώνονται με το πρωτοφανές λάθος.

Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει εάν επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος ή τεχνικό πρόβλημα.

Η ανεργία στη Σουηδία ανήλθε τον Ιανουάριο στο 8,6%.

Χάος στη Στοκχόλμη από απίστευτη γκάφα γραφείου εύρεσης εργασίας: Κάλεσαν για πρόσληψη όλους τους ανέργους της πόλης [εικόνα&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ