Αθώοι οι επτά συλληφθέντες για τα επεισόδια στα διόδια της Πάχης - iefimerida.gr

Αθώοι οι επτά συλληφθέντες για τα επεισόδια στα διόδια της Πάχης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο τα επτά άτομα, τα οποία είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα διόδια της Πάχης Μεγάρων, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής.Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα Έδρας, ο οποίος ζήτησε την απαλλαγή των κατηγορουμένων για την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών, αναφέροντας πως η συγκέντρωση «ήταν μια αυθόρμητη συμβολική ενέργεια του κόσμου για την οποία είχε ενημερωθεί η τροχαία τέσσερις ημέρες νωρίτερα». Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό «υπήρχε συνεννόηση του δημάρχου με τους επικεφαλής της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο».

Αθωωτική απόφαση έλαβε επίσης το δικαστήριο και για έναν εκ των επτά κατηγορουμένων, ο οποίος αντιμετώπιζε επιπλέον κατηγορίες για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απειλής, για τον οποίο ο εισαγγελέας είχε ζητήσει να κηρυχθεί ένοχος.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν πολλοί μάρτυρες, κάτοικοι της περιοχής και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης που ήταν παρόντες στα διόδια την ημέρα διαμαρτυρίας, οι οποίοι υποστήριξαν πως δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία και ότι αναίτια είχαν σπεύσει στα διόδια τα ΜΑΤ και δημιούργησαν ένταση, καθώς προκαλούσαν τους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ