Μητέρα δυο παιδιών σατιρίζει τις διάσημες εγκύους και φτιάχνει ένα σπαρταριστό βίντεο αφιερωμένο στα περιττά κιλά της - iefimerida.gr

Μητέρα δυο παιδιών σατιρίζει τις διάσημες εγκύους και φτιάχνει ένα σπαρταριστό βίντεο αφιερωμένο στα περιττά κιλά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχετε βαρεθεί να βλέπετε τις διάσημες να χάνουν τα κιλά της εγκυμοσύνης, μέσα σε περίπου ένα μήνα, και στη συνέχεια να ποζάρουν με το... αψεγάδιαστο κορμί τους λέγοντας ότι όλα αυτά τα κατάφεραν με υπομονή και ισορροπημένη διατροφή;

Η Erin Keaney λοιπόν, ετών 43, κωμικός στο επάγγελμα, και μητέρα 2 κοριτσιών, αποφάσισε να σατιρίσει όλη αυτή την υστερία της γυναίκας να επανέλθει σε φυσιολογικό βάρος αμέσως μετά τη γέννα, αλλά κυρίως να δείξει στα κορίτσια όλων των ηλικιών, ότι πρέπει να αγαπούν το σώμα τους και να μάθουν να πορεύονται με αυτό, όπως κι αν είναι.

Με τη βοήθεια του συζύγου της λοιπόν, γύρισε ένα ξεκαρδιστικό video clip, όπου ραπάρει, σε δικούς της πάντα στίχους, ενώ επιδεικνύει με καμάρι την κοιλιά της, το muffin top όπως συνηθίζεται να το αποκαλούν. Με μηνύματα όπως, «αγαπήστε το σώμα σας και βοηθήστε τα παιδιά σας να αγαπήσουν και τα δικά τους», αλλά και, «αν η μαμά σας έχει κοιλίτσα μην την κοροϊδεύετε γιατί ήταν το σπίτι σας για 9 μήνες», κάνει μια άκρως-σύμφωνα με το queen- ενδιαφέρουσα προσπάθεια να απαλλάξει τις γυναίκες από την πίεση των κιλών και των ιδανικών αναλογιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εγκυμοσύνη Βίντεο περιττά κιλά Erin Keaney
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ