O Mπέζος χαίρεται που διαλύθηκαν οι «58»: Θα ήταν χειρότερα αν είχαμε συμφωνήσει με το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

O Mπέζος χαίρεται που διαλύθηκαν οι «58»: Θα ήταν χειρότερα αν είχαμε συμφωνήσει με το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετική εξέλιξη θεωρεί ο Γιάννης Μπέζος το «ναυάγιο» της «Ελιάς» που προκαλεί ήδη ισχυρές αναταράξεις στους κόλπους των «58». Με δηλώσεις του στο Βήμα fm, ο κύριος Μπέζος, αφού δήλωσε ότι εξακολουθεί να στηρίζει την πρωτοβουλία των «58», τόνισε:

«Θα έλεγα ότι το «ναυάγιο» - πείτε το εσείς έτσι, εγώ το λέω σε εισαγωγικά – είναι μια θετική κίνηση. Αν συμφωνούσαμε, θα το θεωρούσα χειρότερο. Υπάρχουν φωνές που λένε ότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται, ας πούμε. Εγώ νομίζω ότι όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει θέληση και μια μεγαλύτερη δυναμική. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα. Αν συμφωνούσαμε τώρα με το ΠΑΣΟΚ και έβγαινε ένα ψηφοδέλτιο μέσα στη γκρίνια, θα ήταν πολύ χειρότερο. »
Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο:

«Δεν με ενδιαφέρει να μπω στο ψηφοδέλτιο. Πρέπει να μπουν νέοι άνθρωποι, και υπάρχουν, οι οποίοι έχουν έναν ορίζονται μπροστά τους και κυρίως, θα τολμήσω να πω, που είναι επιτυχημένοι στον επαγγελματικό τους τομέα» δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μπέζος «58» θετική εξέλιξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ