Το Opel Adam on the Rocks - iefimerida.gr

Το Opel Adam on the Rocks

Το Opel Adam on the Rocks
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα SUV είναι πολύ της μόδας στην Ευρώπη και έτσι όλοι οι κατασκευαστές παρουσιάζουν εκδόσεις μοντέλων τους, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, με off road στοιχεία.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και το Adam Rocks, μια πιο ιδιαίτερη εκδοχή του όμορφου μικρού Opel με πλαστικές προεκτάσεις φτερών και αυξημένη κατά 15 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος που του εξασφαλίζουν το ζητούμενο look, καθώς και με μια μαλακή ανοιγόμενη οροφή. Η οποία σε μόλις 5 δεύτερα μαζεύεται ηλεκτρικά στο πίσω μέρος.

Το Adam Rocks θα είναι διαθέσιμο προς τα τέλη του καλοκαιριού, με τη γκάμα των κινητήρων να περιλαμβάνει εκτός από τα γνωστά ατμοσφαιρικά σύνολα των 1.200 (75 ίπποι) και 1.400 κυβικών (με 87 και 100 ίππους) και το νέο τρικύλινδρο turbo των 1.000 κυβικών και μάλιστα και στις 2 εκδοχές του, με τους 90 και τους 115 ίππους.

Το Opel Adam on the Rocks | iefimerida.gr 0
Το Opel Adam on the Rocks | iefimerida.gr 1
Το Opel Adam on the Rocks | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Rocks Opel Adam
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ