Κινέζος κατασκευάζει μινιατούρες Lamborghini με τις «ευχές» της εταιρείας - iefimerida.gr

Κινέζος κατασκευάζει μινιατούρες Lamborghini με τις «ευχές» της εταιρείας

Κινέζος κατασκευάζει μινιατούρες Lamborghini με τις «ευχές» της εταιρείας [εικόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κινέζος παππούς που κατασκεύασε μία πιστή μικρογραφία Lamborghini για τον εγγονό του, μπορεί να κοιμάται ήσυχος, αφού η ιταλική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων δεν έχει καμία πρόθεση να κινηθεί νομικά για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας και μάλιστα φαίνεται να εκτιμάει την δουλειά του.

«Δεν είναι πραγματικά παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων μας» εξηγεί ο Αντρέα Μπάλντι, διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini στην Κίνα. «Κατά κάποιο τρόπο, είναι πραγματικά ωραίο που κάποιος δείχνει αυτό το πάθος και σας δίνει μια ιδέα του πόσο ισχυρή είναι η μάρκα μας στην Κίνα».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηλικιωμένος αγρότης από την κεντρική κινεζική επαρχία Χενάν επένδυσε 5.000 γιουάν ( 816 δολάρια ) και έξι μήνες από το χρόνο του κατασκευάζοντας το μίνι supercar, το οποίο μπορεί να φτάσει ταχύτητες των 60 χιλιομέτρων ανά ώρα. Το μικρό σπορ αυτοκίνητο έχει μάλιστα και πόρτες, σύστημα ήχου και καθρέφτες .

Σε συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα, ο Μπάλντι είπε ότι αναμένεται η αύξηση των πωλήσεων στην ευρύτερη αγορά πολυτελών σπορ αυτοκινήτων στην Κίνα να μειωθεί σε περίπου 5 % αυτό το έτος από το 15 % που ήταν πέρυσι, καθώς η οικονομία της Κίνας σταθεροποιείται. Αλλά ακόμη και εν μέσω επιβράδυνσης της ανάπτυξης, η εταιρεία δεν ανησυχεί για τέτοιες αντιγραφείς .

«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ένα παιδί που βάζει ένα πόστερ της Lamborghini στον τοίχο του και στον παππού που του φτιάχνει μία Lamborghini παιχνίδι».

Αλλωστε, αυτό το παιδί όταν μεγαλώσει έχει περισσότερες πιθανότητες να αγοράσει μία πραγματική Lamborghini μία ημέρα. Μερικοί άνθρωποι αγοράζουν τα σπορ αυτοκίνητα, επειδή ερωτεύονται μαζί τους, ως παιδιά, είπε. «Είναι σαν να του δίνει το μικρόβιο. Αργά ή γρήγορα θα έχει την αγοραστική δύναμη να αγοράσει την πραγματική εκδοχή της»

Μάλιστα, ο Μπάλντι δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να συναντήσει ανθρώπους τόσο πιστούς στην εταιρεία τους: «θα ήθελα να τον συναντήσω, αφού πιθανότατα δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να αγοράσει μία Lamborghini. Ακόμα και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να αγοράσω μία. Μοιραζόμαστε απλά το ίδιο πάθος, δεν τον θεωρώ απειλή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ