Γιόγκα στη φύση, γυμνές:Η νέα μόδα στην οποία υποκύπτουν οι διάσημες-Ανάμεσά τους μια Ελληνίδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιόγκα στη φύση, γυμνές:Η νέα μόδα στην οποία υποκύπτουν οι διάσημες-Ανάμεσά τους μια Ελληνίδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γυμναστική στη φύση έχει πολλαπλά οφέλη για το σώμα και την ψυχή. Αυτό είναι γνωστό και είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο πολλοί το κάνουν πράξη. Το ίδιο ισχύει και για τη γιόγκα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν διστάζουν να φροντίσουν το πνεύμα τους και το σώμα τους, κάνοντας γιόγκα στη φύση γυμνοί. Στη... μόδα αυτή υποκύπτουν φυσικά και πολλοί διάσημοι.

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ είναι μια από αυτές. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε ταινίες, όπως το Resident Evil και το Fast and the Furious και τελευταία από τα «καυτά» φιλιά που αντάλλαξε με την Κάρα Ντελεβίν, πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία της όπου βρίσκεται σε στάση λωτού στην εξοχή και δεν φοράει απολύτως τίποτα.

Κάτι ανάλογο έκανε και η «δική μας» Aλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία απεικονίζεται να κάνει γιόγκα τόπλες σε μια παραλία, παρέα με μια φίλη της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ