O Σάκης Μπουλάς είχε ξεγελάσει το θάνατο δυο φορές -Ποια η σχέση του με τη μοιραία πτήση της Helios - iefimerida.gr

O Σάκης Μπουλάς είχε ξεγελάσει το θάνατο δυο φορές -Ποια η σχέση του με τη μοιραία πτήση της Helios

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχασε τελικά τη μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο, ο Σάκης Μπουλάς στο παρελθόν είχε ξεγελάσει το θάνατο δύο φορές. Την αποκάλυψη έκανε ο καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράππας.

Οπως εξήγησε ο γιατρός του εκλιπόντος, ο Σάκης Μπουλάς λίγο μετά το έμφραγμα που έπαθε το 2005 και το τετραπλό bypass στο οποίο υποβλήθηκε (η πρώτη φορά που κατάφερε να ξεγελάσει το θάνατο), είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Πράγα. Η πτήση με την οποία θα πήγαινε ήταν αυτή της Helios Airways που δεν έφθασε ποτέ στον προορισμό της, καθώς το αεροσκάφος συνετρίβη στο Γραμματικό Αττικής.

«Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος, είναι ότι η μοίρα του την φύλαγε λίγους μήνες αργότερα. Θυμάμαι ήμουν σε διακοπές τον Αύγουστο του 2005 και έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Σάκη και μου λέει: "Σωτήρη άκου να δεις, είμαι αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο, και ήταν να πάω εκδρομή στην Τσεχία, στην Πράγα. Περιμέναμε να προσγειωθεί από την Κύπρο το «Ήλιος» το οποίο έπεσε κάπου κοντά στην Αταλάντη". Ήταν η δεύτερη φορά που του ξέφυγε (ο θάνατος)» αποκάλυψε ο κ. Πράππας μιλώντας σε εκπομπή του Star.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ