Εξαφανισμένοι από την TV οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Εξαφανισμένοι από την TV οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απελπισία έχει πιάσει την κυβέρνηση από την αντικειμενική αδυναμία δημόσιας στήριξης των θέσεων της από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος και κάποια ελάχιστα μέλη της κυβέρνησης όπως ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είναι οι μοναδικοί που εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα στα κανάλια και αυτοί μάλιστα αποφεύγουν τις κόντρες με στελέχη της αντιπολίτευσης και προτιμούν να εμφανίζονται μόνοι τους στο «γυαλί».

Έτσι το βάρος της εκπροσώπησης του κυβερνώντος κόμματος έχει αναλάβει ο κοιν.Εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαππας και κάποιοι βουλευτές που δεν ανήκουν στους πρωτοκλασάτους οι οποίοι είναι εξαφανισμένοι.Βουλευτές όπως η Μιλένα Αποστολάκη, ο Νάσος Αλευράς, ο Κώστας Γείτονας, και άλλοι που ανήκουν στους πλέον αναγνωρίσιμους αποφεύγουν επιμελώς να εμφανιστούν και να αντιπαρατεθούν στηρίζοντας τις κυβερνητικές θέσεις.

Έτσι το βάρος έχουν αναλάβει πολύ νεότεροι και σχετικά άγνωστοι στον πολύ κόσμο βουλευτές όπως ο Οδυσσέας Βουδούρης Άρια Αγάτσα, ο Γ.Αμοιρίδης και στελέχη χαμηλότερης εμβέλειας όπως η Κατερίνα Διαμαντοπούλου.

Το μόνο ευχάριστο για το ΠΑΣΟΚ είναι πως το επόμενο διάστημα, στην καρδιά της καλοκαιρινής περιόδου, οι πολιτικές τηλεοπτικές συζητήσεις θα σταματήσουν και έτσι το πρόβλημα δεν θα ειναι τόσο έντονο.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ