Ο Τσίπρας πόζαρε με μπλουζάκι Ούγκο Τσάβες, σε τουρνουά ποδοσφαίρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας πόζαρε με μπλουζάκι Ούγκο Τσάβες, σε τουρνουά ποδοσφαίρου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλικού χαρακτήρα, που διοργανώθηκε στο στάδιο Νήαρ Ηστ της Καισαριανής στη μνήμη του Ούγκο Τσάβες, του πρώην προέδρου της Βενεζουέλας, παραβρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες «Venceremoς» της Πρεσβείας της Βενεζουέλας και των ομάδων παλαιμάχων του «Απόλλων Ριζούπολης», «Εθνικός Αστέρας», της Διεθνούς Εκστρατείας «Hasta la Victoria Siempre» και της ερασιτεχνικής ομάδας της Κέρκυρας «Corfu F.C» που αναμετρήθηκαν σε τέσσερις φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκος Σαργκάνης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Ηλίας Ατματζίδης, Σάββας Κωφίδης και Νίκος Μάλλιαρης.

Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το δήμο Καισαριανής ήταν οι διοργανωτές του τουρνουά, στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποιήσης «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ