«Μουσακάς για Μόγιες» -Το ξεκαρδιστικό οπισθόφυλλο της Sun, για το θρίαμβο του Ολυμπιακού [εικόνα] - iefimerida.gr

«Μουσακάς για Μόγιες» -Το ξεκαρδιστικό οπισθόφυλλο της Sun, για το θρίαμβο του Ολυμπιακού [εικόνα]

«Μουσακάς για Μόγιες» -Το ξεκαρδιστικό οπισθόφυλλο της Sun για το θρίαμβο του Ολ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η φράση «έφαγε ήττα» να μην υπάρχει στα αγγλικά, αλλά αυτό έπαθαν οι Αγγλοι μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) για το Champions League. Ισως γι' αυτό τα βρετανικά ΜΜΕ σέρβιραν μεγάλες... μερίδες εξευτελισμού στον Ντέιβιντ Μόγιες, με αποκορύφωμα το οπισθόφυλλο της «Sun».

«Μουσακάς για Μόγιες», είναι ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας, που δίνει μία καλή «γεύση» της άσχημης θέσης στην οποία βρίσκεται ο προπονητής της Μάντσεστερ, έπειτα από ένα ακόμη κακό αποτέλεσμα, με αναφορές σε φαγητά.

Η εφημερίδα «παίζει» με τη λέξη pitiful (αξιολύπητος), μετατρέποντάς την σε pita-ful παραπέμποντας στην πίτα από το διάσημο, στο εξωτερικό, ελληνικό σουβλάκι, ενώ το κείμενο ξεκινά με τη φράση «from Kebab to worse», «πειράζοντας» τη φράση «from bad to worse», δηλαδή από το κακό στο χειρότερο.

«Μουσακάς για Μόγιες» -Το ξεκαρδιστικό οπισθόφυλλο της Sun, για το θρίαμβο του Ολυμπιακού [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ