Οι όμορφες της Βενεζουέλα ζητούν τη λήξη των επεισοδίων -Ποζάρουν κατά του Μαδούρο και αντιστέκονται [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι όμορφες της Βενεζουέλα ζητούν τη λήξη των επεισοδίων -Ποζάρουν κατά του Μαδούρο και αντιστέκονται [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι όμορφες στη Βενεζουέλα πήραν το «όπλο» τους. Εστεμμένες των καλλιστείων ζητούν τη λήξη των βίαιων επεισοδίων που κλυδωνίζουν τη χώρα της λατινικής Αμερικής, με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

Οι εν λόγω πανέμορφες κυρίες, την ώρα που οι διαδηλωτές των οπαδών της αντιπολίτευσης στήνουν οδοφράγματα και ο Νικολάς Μαδούρο κάνει λόγω για πραξικόπημα, εκείνες φορούν τις κορδέλες των καλλιστείων, τοποθετούν στα περιποιημένα κεφάλια τους τα στέμματα και ποζάρουν στο φακό. Στα χέρια τους κρατούν αυτοσχέδια πλακάτ στα οποία γράφουν συνθήματα κατά των επεισοδίων.

«Δεν πρόκειται για πολιτική πρωτοβουλία, αλλά ζητούμε ειρήνη για την αγαπημένη μας Βενεζουέλα που αυτή τη στιγμή θρηνεί για το θάνατο δύο από τις βασίλισσες ομορφιάς: την Μόνικα Σπέαρ, Μις Βενεζουέλα 2005 και την Τζένεσις Καρμόνα, Μις Τουρισμό Καραμπόμπο 2013, καθώς και το θάνατο πολλών νέων που κατέβηκαν στους δρόμους τα τελευταία 15 χρόνια και έπεσαν θύματα επειδή διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά», σημειώνει το κείμενο που έγραψαν οι όμορφες κυρίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ