Το αμύθητης αξίας μπλε διαμάντι, που έστειλε στη φυλακή την πρώην γυναίκα του Ριμπολόβλεφ [εικόνα] - iefimerida.gr

Το αμύθητης αξίας μπλε διαμάντι, που έστειλε στη φυλακή την πρώην γυναίκα του Ριμπολόβλεφ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χειροπέδες κατέληξε η πρώην σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Έλενα μόλις έφτασε στην Κύπρο, αφού στον έλεγχο διαβατηρίων διαπιστώθηκε πως εκκρεμεί εναντίον της ένταλμα σύλληψης. Η αιτία ένα μπλε διαμάντι αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων.Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ της το είχε χαρίσει όταν ήταν ακόμα παντρεμένο, ωστόσο μετά το διαζύγιο της ζήτησε να το επιστρέψει, αφού το αμύθητης αξίας κόσμημα ανήκε στις κόρες του. Ωστόσο, η ίδια το ξέχασε και δεν το επέστρεψε, με αποτέλεσμα από τη χλιδή του ιδιωτικού της τζετ να βρεθεί στα κρατητήρια της Κύπρου.

Το μπλε διαμάντι του οίκου Graff έμεινε στην κοσμηματοθήκη της ή σε κάποια θυρίδα και δεν επεστράφη ποτέ και έτσι η Έλενα τέθηκε υπό κράτηση και αμέσως επιστρατεύθηκαν οι δικηγόροι της. Τελικά η κ. Ριμπολόβλεβα μετά από ταλαιπωρία αρκετών ωρών, αφέθηκε ελεύθερη. Η Κυπριακή Αστυνομία της ζήτησε, όμως, να καταθέσει το διαβατήριό της.

Το αμύθητης αξίας μπλε διαμάντι, που έστειλε στη φυλακή την πρώην γυναίκα του Ριμπολόβλεφ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ