Ποδοσφαιριστές ξεσπάνε σε φωτογράφους -Ο Μπαλοτέλι τους κλωτσάει, ο Οζίλ τους χτυπάει με το αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστές ξεσπάνε σε φωτογράφους -Ο Μπαλοτέλι τους κλωτσάει, ο Οζίλ τους χτυπάει με το αυτοκίνητο

Ποδοσφαιριστές ξεσπάνε σε φωτογράφους -Ο Μπαλοτέλι τους κλωτσάει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να έχουν πάντα ένα φακό στραμμένο πάνω τους, αλλά μάλλον κάποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να κάνουν μαθήματα... διαχείρισης θυμού, για να μην ξεσπάνε σε φωτογράφους. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον Μεσούζ Οζίλ, οι οποίοι βρέθηκαν μπλεγμένοι σε διαφορετικά περιστατικά, με θύματα φωτορεπόρτερς.

Η αστυνομία κλήθηκε σε ένα κλαμπ στην Ιταλία, προκειμένου να... γλιτώσει ένα φωτογράφο που τον είχε μετατρέψει σε «μπάλα» ο Μπαλοτέλι. Σύμφωνα με το supersport.com, ο σταρ της Μίλαν βρισκόταν στη Λιγυρία, για να παρακολουθήσει αγώνα του αδελφού του.

Αργότερα πήγε σε εστιατόριο με την αρραβωνιαστικιά του, Φάνι Νεγκουέσα, όπου ένας φωτογράφος του ζήτησε να τραβήξει μία φωτογραφία τους. Ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε, αλλά όταν τον ξαναείδε έξω από το κλαμπ όπου συνέχισε τη βραδιά του, ξέσπασε. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και στη συνέχεια ο Μπαλοτέλι κλώτσησε τον φωτογράφο, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.

Ερωτήσεις από τις αρχές δέχθηκε, όμως, και ο Οζίλ. Ο παίκτης της Αρσεναλ χτύπησε έναν πεζό φωτογράφο με το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με την Guardian. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, με τον ποδοσφαιριστή να δίνει εξηγήσεις, ενώ το θύμα του γλίτωσε με ελαφριά τραύματα. Από το περιστατικό δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν ο Οζίλ είχε αντιληφθεί πως επρόκειτο για φωτογράφο, πριν από το ατύχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ