Ενας Ιταλός επενδύει στη Ρόδο και εξάγει σε όλο τον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας Ιταλός επενδύει στη Ρόδο και εξάγει σε όλο τον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήρθε, επένδυσε 9 εκατομμύρια ευρώ στη Ρόδο και αυτή τη στιγμή συνεχίζει να επεκτείνεται και να τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά με καψύλια για φιάλες. Η επιχειρηματική δραστηριότητά του απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλο μέρος της διεθνούς αγοράς, ενώ στόχος του είναι να γίνει το νούμερο 2 στον κόσμο, από τη Ρόδο.

Πρόκειται για τον Πιέρο που επένδυσε στον Καλαμώνα και όπως ο ίδιος παραδέχεται στην τοπική ''Ροδιακή'', πάει εντυπωσιακά καλά.
Ο Νταλ Ρι Πιερβιττόριο, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, είναι ο ιταλογερμανός που δημιούργησε την εταιρεία METALUX S.A και μεγαλούργησε.

Μέσα σε ένα αεροπλάνο συνεχώς, με την πρώτη του γυναίκα να είναι Ελληνίδα και τη δεύτερη επίσης με ρίζες από τα Μάσσαρι, είναι πιο πολύ Ιταλός απ΄ ότι Γερμανός, μια επιρροή που όπως μου λέει, τον κάνει ωστόσο να σκέφτεται πιο «ίσια»!

Αυτοσαρκάζεται, συγκινείται όταν μιλά για τον πατέρα του τον εμπνευστή των πάντων, και επιμένει ροδίτικα, αφού η εταιρεία μεγαλώνει μαζί με τον κύκλο των εργασιών της.


«Εξάγουμε το μεγαλύτερο μέρος των καψυλίων που χρειάζεται η Αυστρία, η Τουρκία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ, ο Καναδάς, η Ιταλία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Ουγγαρία, η Τσεχία, η Ελβετία και φτάσαμε μέχρι την Κίνα. Το 70% της παραγωγής μου εξάγεται και το υπόλοιπο καλύπτει την ελληνική αγορά στο σύνολό της.
Είμαι ένας άνθρωπος πολύ τυχερός. Τα πράγματα μου έχουν έρθει, δόξα τω Θεώ, πάντα ωραία και ίσια. Μ' αυτό δεν θέλω να πω ότι δεν είχα στενοχώριες, αλλά η ζυγαριά γέρνει ευτυχώς για μένα ως σήμερα στην τυχερή μεριά. Κι ότι είμαι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο και δεν μ' αρέσει να πετάω, φοβάμαι να πετάω.
Η πρώτη μου επαφή με τη Ρόδο ήταν όταν μαζί με την πρώην γυναίκα μου, που είναι ελληνίδα όπως ελληνίδα είναι και η σημερινή μου γυναίκα, επισκεφτήκαμε τον θείο της που έμενε στην Παλιά Πόλη. Εγώ αμέσως ερωτεύτηκα την Παλιά Πόλη όπως όλοι οι ξένοι που έρχονται και όταν αποφάσισα να φύγω από την Ιταλία ήρθα εδώ.
Ξεκίνησα από το μηδέν. Τόσο μηδέν που και να ήθελα να φύγω δεν μπορούσα γιατί δεν είχα τα λεφτά για το εισιτήριο. Θυμάμαι που ήμουνα καθισμένος στην Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, σ' ένα παγκάκι, κι αναρωτιόμουν για το μέλλον μου.
Τι είναι το καψύλι; Όταν ανοίγεις ένα μπουκάλι κρασί για να φτάσεις στο φελλό πρέπει να σκίσεις ένα καψύλι. Έφτιαχνε αυτό και το έφτιαχνε για πολλούς στον κόσμο. Δημιούργησε μια μεγάλη εταιρεία με εξαγωγές παντού. Έξω απ' τη δουλειά ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος όμως στη δουλειά του ήταν σπαθί, έτσι έπρεπε να είναι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος» δηλώνει στην rodiaki.gr

Ενας Ιταλός επενδύει στη Ρόδο και εξάγει σε όλο τον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ενας Ιταλός επενδύει στη Ρόδο και εξάγει σε όλο τον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ