Δημοσιογράφος θυμάται ότι πήγε για συνέντευξη στον Νικήτα Κακλαμάνη και αυτός εμφανίστηκε γυμνός, με μια πετσέτα στους γοφούς - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος θυμάται ότι πήγε για συνέντευξη στον Νικήτα Κακλαμάνη και αυτός εμφανίστηκε γυμνός, με μια πετσέτα στους γοφούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια... ιδιαίτερη πληροφορία, από το παρασκήνιο μιας συνέντευξης που δόθηκε το 2007, όταν ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας -και κέρδισε τελικά-, θυμάται η δημοσιογράφος Ρέα Βιτάλη, που ανασύρει εκείνη τη συνέντευξη μαζί με μια «ξεχωριστή» εικόνα της.

Γράφει χαρακτηριστικά στο protagon:

«Να σας βάλω κατ' αρχήν στον χρόνο που δόθηκε η συνέντευξη. Ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε εγκαταλείψει το υπουργείο Υγείας και ήταν υποψήφιος για τη Δημαρχία της Αθήνας με αντίπαλο τον Κώστα Σκανδαλίδη. Όπως θα θυμάστε, στην συνέχεια κέρδισε τη μάχη, επιβραβεύοντας την επιλογή του Κώστα Καραμανλή που ήταν πρωθυπουργός. Να σας βάλω και στο κλίμα. Τον είχα επισκεφτεί στο σπίτι του, κάπου πίσω από το Χίλτον. Εμφανίστηκε ως Ιησούς Ναζωραίος. Γυμνός με πετσέτα γύρω από τους γοφούς, αναδυόμενος από το πρωινό του ντους. Τον έλεγες cool τύπο, άνετο, σίγουρο για τον εαυτό του. Σας προτρέπω να διαβάσετε μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης που μου είχε παραχωρήσει. Και θα βγάλετε συμπεράσματα. Μπορεί να χρειαστεί να τιθασεύσετε τον θυμό σας. Πάρτε το ως άσκηση. Άλλωστε σύντομα θα πρέπει να ενεργήσουμε ως ψηφοφόροι. Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι και πάλι υποψήφιος, ως ανεξάρτητος. Φαίνεται τον έχει πάρει το μεράκι στο κατόπι! ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ