Δικτατορίας συνέχεια: Εγκυος η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Δικτατορίας συνέχεια: Εγκυος η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δεύτερο παιδί του φαίνεται πως περιμένει ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, καθώς η σύζυγός του εμφανίστηκε στο κοινό με φόρεμα εγκυμοσύνης.


Οι εικασίες «φούντωσαν» όταν θεατές παρατήρησαν την Ρι Σολ-γιου να φορά το ίδιο φόρεμα εγκυμοσύνης που φορούσε αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης τους, στα τέλη του 2012.

Μια φωτογραφία της από ένα πρόσφατο αθλητικό γεγονός, στο πρωτοσέλιδο της κρατικής εφημερίδας Rodong Sinmun, τη δείχνει να έχει πάρει κιλά.

Ο 31χρονος Κιμ Γιονγκ Ουν, που πιθανολογείται πως έχει ακόμη μία κόρη από μια άλλη γυναίκα, θα πρέπει ίσως να ελπίζει απελπισμένα για έναν αρσενικό διάδοχο προκειμένου να συνεχίσει τη δικτατορία.

Ο Toshimitsu Shigemura, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Waseda του Τόκιο, και επικεφαλής των υποθέσεων της Βόρειας Κορέας, δήλωσε στην Daily Telegraph: «Υπήρξαν φήμες πως η Ρι είναι και πάλι έγκυος εδώ και μερικές εβδομάδες».

«Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Κιμ χρειάζεται ένα γιο ως διάδοχο της δυναστείας που κυβερνά τη Βόρεια Κορέα από τότε που ιδρύθηκε από τον παππού του, Κιμ Ιλ-σουνγκ. Είναι απολύτως αδύνατο να αναλάβει ως ηγέτης μια κόρη του Κιμ, επομένως η γυναίκα του πρέπει να γεννήσει γιο».

Η Ρι, που υπήρξε τραγουδίστρια στο συγκρότημα Ponchonbo Electronic Ensemble, δεν είχε κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως ακριβώς έκανε και στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Τον περασμένο Μάρτιο είχαν φουντώσει οι φήμες πως η Ρι είχε γεννήσει, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της στην Βορειοκορεατική τηλεόραση, που την έδειχναν να φορά ένα στενό ταγέρ σε αντίθεση με τα φαρδιά ρούχα που φορούσε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Καθώς δεν υπήρχε επίσημη επιβεβαίωση, το μόνο αποδεικτικό στοιχείο της γέννησης ήρθε το Σεπτέμβριο, όταν το αστέρι του μπάσκετ, Ντένις Ρόντμαν, δήλωσε πως πήρε αγκαλιά το κοριτσάκι κατά την διάρκεια επίσκεψής του στη χώρα.
Πηγή: Daily Mail

Δικτατορίας συνέχεια: Εγκυος η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ