Ηλεκτρική απόλαυση -Επιστήμονες «δελεάζουν» τους άνδρες με προφυλακτικό που κάνει ηλεκτροσόκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηλεκτρική απόλαυση -Επιστήμονες «δελεάζουν» τους άνδρες με προφυλακτικό που κάνει ηλεκτροσόκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι περισσότερες εταιρείες με προφυλακτικά στον κόσμο προσπαθούν να βγάλουν στην αγορά το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό προφυλακτικό που θα προσφέρει απίστευτες στιγμές απόλαυσης, αλλά φυσικά και προφύλαξης, δύο επιστήμονες «γεννούν» μία νέα πρωτοποριακή πατέντα.Ο λόγος για τους Fraz Peer και Andrew Quitmeye του Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Georgia, οι οποίοι δημιούργησαν ένα «ηλεκτρικό» προφυλακτικό, που προκαλεί μικρά ηλεκτροσόκ.

Πρόκειται για ένα προϊόν κατασκευασμένο από αγώγιμο υλικό, το οποίο με τη βοήθεια ενός microcontroller LilyPad Arduino, παράγει ηλεκτρικά ερεθίσματα για αυξημένη διέγερση.

Μάλιστα, πίσω από αυτή την ιδέα υπάρχει οι δύο επιστήμονες επιχειρούν να παρακινήσουν τον χρήστη να χρησιμοποιεί προφύλαξη κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σύμφωνα με το motherboard.vice.comτο προϊόν βρίσκεται υπό δοκιμή, καθώς εκφράζονται φόβοι πως ενδέχεται να προκαλέσει ισχυρό ηλεκτροσόκ στο μόριο του χρήστη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ