Ενας αξέχαστος γάμος στην Κρήτη -Γαμπρός και νύφη μοίρασαν τη γαμήλια τούρτα και το μπουφέ στους άπορους - iefimerida.gr

Ενας αξέχαστος γάμος στην Κρήτη -Γαμπρός και νύφη μοίρασαν τη γαμήλια τούρτα και το μπουφέ στους άπορους

Ενας αξέχαστος γάμος στην Κρήτη -Γαμπρός και νύφη μοίρασαν τη γαμήλια τούρτα και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νεαρό ζευγάρι που παντρεύτηκε στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης συγκίνησε με την πρωτοβουλία του. Ο Κώστας και η Αθανασία αποφάσισαν να μοιράσουν το φαγητό του γάμου και την τούρτα σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το ζευγάρι μάλιστα αποφάσισε να δώσει το γαμήλιο γεύμα σε τουλάχιστον 50 οικογένειες στην Κρήτη που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

«Τα παιδιά μέσα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, σκεφτηκαν και τους συνανθρώπους μας. Θέλω να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που με μια απλή κίνηση προσέφεραν τόση χαρά σε πάρα πολύ κόσμο», ανέφερε στο cretalive ο υπεύθυνος φιλανθρωπικής οργάνωσης Δημήτρης Αποστολάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη νύφη γαμπρός φιλανθρωπικό έργο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ