Η όμορφη, ψηλόλιγνη, ηθοποιός κόρη του Θοδωρή Αθερίδη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η όμορφη, ψηλόλιγνη, ηθοποιός κόρη του Θοδωρή Αθερίδη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδύνατη, μελαχρινή, με έντονες γωνίες στο πρόσωπό της, που θυμίζουν τον πατέρα της. Ετσι θα περιέγραφε κανείς την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα, Φωτεινή. Η 23χρονη νεαρή, μεγαλώνοντας μέσα στο θέατρο, μοιάζει λογικό να μην είχε... άλλη επιλογή από το να κάνει και αυτή το ίδιο. Αν και σκέφτηκε αρκετά, κατάλαβε ότι η υποκριτική είναι και η δική της αγάπη. Και η επιλογή της αυτή την δικαιώνει.

«Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, απλώς άργησα να το εκφράσω. Με επηρέασε σαφώς το ότι έμενα μέσα σε ένα σπίτι όπου όλοι ασχολούνται με το θέατρο» είχε παραδεχτεί η Φωτεινή Αθερίδη σε παλιότερη συνέντευξή της αναφέροντας ωστόσο, ότι στην αρχή έκανε σκέψεις να γίνει ψυχολόγος και δεν παραδεχόταν ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. «Είχα μια χαζή ενοχή ότι θα ήμουν ψώνιο αν επέλεγα τη δουλειά των γονιών μου» προσέθετε.

Η 23χρονη ηθοποιός έχει σπουδάσει υποκριτική στη θεατρική σχολή «Κάρολος Κουν» και έχει κάνει το ντεμπούτο της στο θέατρο, τόσο ως ηθοποιός, όσο και ως σκηνοθέτης.

Όσο για το αν το αναγνωρίσιμο επίθετο είναι βαρύ φορτίο ή πλεονέκτημα; «Είναι και τα δυο. Καθετί που μας χαρακτηρίζει δρα και θετικά και αρνητικά. Ξέρω, όμως, ότι σ' αυτή τη δουλειά ο καθένας κρίνεται μόνος του» υποστηρίζει η νεαρή Φωτεινή η οποία θα συμμετέχει στην παράσταση «Συρανό Ντε Μπερζεράκ», που θα ανέβει από τις 22 Φεβρουαρίου στο θέατρο Παλλάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ