Πασίγνωστος ηθοποιός που έγινε διάσημος με ρόλο-σοκ ομοφυλόφιλου, μιλά για τις ΜΚΟ, τον Ρόντο και κάνει αγωγή στο ελληνικό Δημόσιο - iefimerida.gr

Πασίγνωστος ηθοποιός που έγινε διάσημος με ρόλο-σοκ ομοφυλόφιλου, μιλά για τις ΜΚΟ, τον Ρόντο και κάνει αγωγή στο ελληνικό Δημόσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χορός των αποκαλύψεων -προς κάθε κατεύθυνση- για τις ΜΚΟ συνεχίζεται, με τον ηθοποιό Μιχάλη Μανιάτη -που έγινε πασίγνωστος με την ερμηνεία του στην ταινία «Αγγελος», με θέμα έναν ομοφυλόφιλο που καταφεύγει σε ερωτικό έγκλημα – να προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της πολιτείας, γιατί δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της απέναντι στη ΜΚΟ που είχε συστήσει με θέμα το Αφγανιστάν.

Ο Μιχάλης Μανιάτης μίλησε στα Νέα και τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο οποίος γράφει σήμερα:
«Στο μεταξύ ο και ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης έχει προσφύγει κατά του ελληνικού δημοσίου για αθέτηση υποσχέσεων και για τη μη καταβολή αποζημιώσεων για τη διετία που πέρασε στο Αφγανιστάν «μερίμνη» του ελληνικού υπουργείο Εξωτερικών αρχές τις δεκαετίας του 2000.

Οπως με ενημέρωσε ο ίδιος βρέθηκε στην ταραγμένη χώρα με επίνευση του ΥΠΕΞ, εφοδιασμένος με διπλωματικό διαβατήριο για να εποπτεύσει την υλοποίηση προγραμμάτων της ελληνικής βοήθειας. Το ΥΠΕΞ όχι μόνο δεν τον αποζημίωσε για όλη αυτή την προσφορά αλά έφτασαν και στιγμές που έκανε ότι δεν τον ήξερε. Ακόμη μου αποκάλυψε ότι «πολλές προτάσεις που γίνονταν από τι περιβάλλον του Ρόντου για να έρθουν στο Αφγανιστάν διάφορες ΜΚΟ τις απέρριπτα διότι ήταν άνευ αντικειμένου βάσει των αληθινών αναγκών της χώρας, όπως προέκυπταν από τις επαφές μου με την ντόπια διοίκηση».

Τώρα ο Μανιάτης αναμένει τα αποτελέσματα της αγωγής του κατά του ελληνικού Δημοσίου, η οποία εκδικάστηκε στις 13 Οκτωβρίου 2013 και παρατηρεί με ομολογουμένως φιλοσοφημένη διάθεση τη συζήτηση που γίνεται για τις ΜΚΟ και το έργο που επιτελούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ