Τη Δευτέρα στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γιώργος Σπανός - iefimerida.gr

Τη Δευτέρα στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γιώργος Σπανός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ θα παραμείνει έως τη Δευτέρα ο Γιώργος Σπανός, οπότε και θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία του για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων το Σάββατο.

Οι συνήγοροί του χαρακτήρισαν άδικη και αυστηρή τη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ εκτιμούν πως ο κ. Σπανός κρατήθηκε ως ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων, αν και δεν έχουν ακόμη στα χέρια τους την αιτιολογική έκθεση. Μαζί με τον πρόεδρο της ΕΤΕΚΑ, στον Κορυδαλλό θα οδηγηθούν τη Δευτέρα τρεις ακόμη κατηγορούμενοι για την υπόθεση.

Από το πρωί της Κυριακής απολογούνται έξι ακόμη εμπλεκόμενοι. Ο τμηματάρχης της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του υπουργείου ΥΠΕΚΑ ολοκλήρωσε την απολογία του, ενώ όπως δήλωσε ο συνήγορός του, η ένσταση ακυρότητας του κατηγορητηρίου που υπέβαλλε θα κριθεί από το δικαστικό συμβούλιο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ