Μαζική δηλητηρίαση σε εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη -Ενας νεκρός και 27 στο νοσοκομείο από διαρροή - iefimerida.gr

Μαζική δηλητηρίαση σε εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη -Ενας νεκρός και 27 στο νοσοκομείο από διαρροή

Μαζική δηλητηρίαση σε εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη -Ενας νεκρός και 27 στο νοσο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός επικράτησε σε εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη, όταν διαπιστώθηκε πως υπήρχε διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα σε εστιατόριο. Ενας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ 27 κατέληξαν στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν μία γυναίκα λιποθύμησε στο υπόγειο του εστιατορίου. Οταν έφτασαν εκεί, μαζί με το πλήρωμα ασθενοφόρου, άρχισαν να ζαλίζονται και εκείνοι και αντιλήφθηκαν πως επρόκειτο για δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Αμέσως διατάχθηκε η εκκένωση του εστιατορίου, ενώ νεκρός εντοπίστηκε ο διευθυντής της επιχείρησης.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν πελάτες, υπάλληλοι, αλλά και οι αστυνομικοί με τους διασώστες που πήγαν πρώτοι στο εμπορικό κέντρο και είχαν εισπνεύσει το μονοξείδιο του άνθρακα, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όπως αναφέρει το CNN, προήλθε από το σύστημα θέρμανσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ