Θέλετε το βλέμμα σας να μαγνητίζει τους άνδρες; 2 φυσικοί τρόποι για πιο μακριές βλεφαρίδες

Πολλές γυναίκες σπαταλούν αρκετή ώρα μπροστά από τον καθρέπτη τους για να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα εντυπωσιακό βλέμμα. Λίγο πριν βγουν έξω βάζουν πολλά στρώματα μάσκαρα, με αποτέλεσμα αρκετές φορές το αποτέλεσμα να φαίνεται «αποκριάτικο»...Αν θέλετε να μεγαλώσετε τις βλεφαρίδες σας το μυστικό δεν κρύβεται κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας για την έξοδό σας, αλλά λίγο πριν πέσετε για ύπνο. Για πιο μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες χρησιμοποιείστε ελαιόλαδο ή βαζελίνη.

Ελαιόλαδο

Αποτελεί μία από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες για τις κοντές βλεφαρίδες. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει το δέρμα φυσικά και η περιοχή των ματιών δείχνει πιο νεανική και ανανεωμένη.

Χρήση

Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα στα βλέφαρά κάθε βράδυ και κάντε μασάζ στην περιοχή των βλεφαρίδων. Το πρωί πλύνετε το πρόσωπό σας ένα ήπιο καθαριστικό και χλιαρό νερό.

Βαζελίνη

Η βαζελίνη δεν βοηθάει στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων, αλλά στην ποιότητά τους.

Χρήση

Πάρτε μια μικρή ποσότητα με τον αντίχειρα και τον δείκτη. Τρίψε τα δύο δάχτυλα μαζί, έτσι ώστε να αραιώσει αρκετά η βαζελίνη. Κλείστε το ένα μάτι και να εφαρμόστε με τα δάχτυλά σας τη βαζελίνη, ξεκινώντας από τη ρίζα των βλεφαρίδων έως την άκρη. Μην τραβάτε τις βλεφαρίδες γιατί μπορεί να πέσουν ή να καταστραφούν.Πριν από τη χρήση της βαζελίνης πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η περιοχή των ματιών είναι καθαρή και στεγνή.

Το πρωί πλύνετε το πρόσωπό σας ένα ήπιο καθαριστικό και χλιαρό νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ