Ρόντος: Η εξουδετέρωση ναρκών ήταν το πιο σέξι θέμα στον πλανήτη εκείνη την περίοδο - iefimerida.gr

Ρόντος: Η εξουδετέρωση ναρκών ήταν το πιο σέξι θέμα στον πλανήτη εκείνη την περίοδο

Ρόντος: Η εξουδετέρωση ναρκών ήταν το πιο σέξι θέμα στον πλανήτη εκείνη την περί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως το πιο... σέξι θέμα του πλανήτη, την επίμαχη περίοδο, χαρακτηρίζει ο Αλεξ Ρόντος την εξουδετέρωση ναρκών, αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που είχε σχηματιστεί για αυτό το λόγο.

Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ο κ. Ρόντος έδωσε τη δική του εκδοχή για το θέμα, ενώ απάντησε και στο αν γνώριζε ο Γιώργος Παπανδρέου το ζήτημα.

«Σε αυτό το σύστημα λειτουργίας των ΜΚΟ είχα όντως ρόλο, έπαιρνα αποφάσεις. Ηταν όμως για τα συμφέροντα της χώρας μας και για τις διεθνείς υποχρεώσεις της. Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι εκείνη την περίοδο η εξουδετέρωση των ναρκών ήταν το πιο σέξι θέμα στον πλανήτη», δήλωσε ο κ. Ρόντος.

Σε ερώτηση για το αν ήταν ενήμερος ο κ. Παπανδρέου, απάντησε: «Ο ίδιος μου είπε ότι αν μπορεί κάποιος Ελληνας να το κάνει νόμιμα, αυτό είναι ωραίο να το κάνουμε ως χώρα. Δεν μπήκε όμως σε λεπτομέρειες».

Ακόμη, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού τόνισε πως ο κ. Παπανδρέου έβαλε τάξη στις ΜΚΟ, ενώ αναγνώρισε πως κάποιοι βρήκαν σε αυτές «ελεύθερο χώρο, χωρίς νομικό πλαίσιο και άνοιξαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Επαναλαμβάνω, όχι όλοι, αλλά μερικοί».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ