Με... χρυσό πιρούνι τρώει ο δήμαρχος Νέας Υόρκης -Πουλήθηκε για 2.500 δολάρια σε δημοπρασία - iefimerida.gr

Με... χρυσό πιρούνι τρώει ο δήμαρχος Νέας Υόρκης -Πουλήθηκε για 2.500 δολάρια σε δημοπρασία

Με... χρυσό πιρούνι τρώει ο δήμαρχος Νέας Υόρκης -Πουλήθηκε για 2.500 δολάρια σε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν έπιασε το συγκεκριμένο πιρούνι στα χέρια του έμαθε από νωρίς- τις πρώτες ημέρες της θητείας του ως δήμαρχος της Νέας Υόρκης- πως οι ψηφοφόροι παρακολουθούν και κριτικάρουν τα πάντα. Ακόμη και το πώς τρώει. Η κίνηση του Μπιλ ντε Μπλάσιο συζητήθηκε τόσο πολύ που έκανε τελικά αυτό το σκεύος... χρυσό.

Πρόκειται για το πιρούνι με το οποίο τόλμησε να φάει πίτσα, προκαλώντας τα ειρωνικά σχόλια των πολιτών της Νέας Υόρκης, καθώς είναι... παράδοση να χρησιμοποιούν μόνο τα χέρια τους για αυτό το φαγητό. Το πιρούνι έγινε τόσο διάσημο, που τελικά πουλήθηκε για 2.500 δολάρια, σε ανώνυμο πλειοδότη, σε μία διαδικτυακή δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι εισπράξεις από την πώληση του πιρουνιού, θα παραχωρηθούν στο ίδρυμα Towers, που βοηθά τραυματίες στρατιώτες. Πάντως ο πλειοδότης δεν είχε ιδιαίτερο... καημό να προσθέσει το αντικείμενο στη συλλογή του, αφού το επέστρεψε στο εστιατόριο όπου έγινε το επίμαχο γεύμα του δημάρχου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ