Σε δυνατή προπόνηση ενόψει Μάντσεστερ μετέτρεψε τη μάχη της Κρήτης ο Ολυμπιακός: 4-0 τον ΟΦΗ με χατ τρικ του Σέποβιτς - iefimerida.gr

Σε δυνατή προπόνηση ενόψει Μάντσεστερ μετέτρεψε τη μάχη της Κρήτης ο Ολυμπιακός: 4-0 τον ΟΦΗ με χατ τρικ του Σέποβιτς

olympiakos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν έχει μπροστά του τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Μάντστεστερ για το Champions League, ο Ολυμπιακός συνέχισε ακάθεκτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και συνέτριψε τον ΟΗΕ στο Ηράκλειο με 4-0. Πρωταγωνιστής για τους «ερυθρολεύκους» ο Σέρβος Σέποβιτς που έκανε το πρώτο του χατ τρικ.

Ανησυχία ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκαλεί ο τραυματισμός του Σαβιόλα που ένιωσε ενοχλήσεις στο μηρό και ζήτησε αλλαγή στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε ο Μασάντο στο 39', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σέποβιτς που μπήκε στη θέση του τραυματία Σαβιόλα, διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 52' και 88' για να ολοκληρώση έναν ακόμα θρίαμβο των Πειραιωτών.

Στα υπόλοιπα ματς του Σαββάτου, ο Λεβαδειακός επικράτησε άνετα του Αστέρα Τρίπολης με 3-1, ενώ ο Πανιώνιος με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του, πέτυχε υπερπολύτιμη εκτός έδρας νίκη στη Ριζούπολη με 2-1 επί του Απόλλωνα, μπλέκοντας την Ελαφρά Ταξιαρχία σε περιπέτειες για το θέμα της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ