Γράψε σαν τον Χέμινγουεϊ -Ενα app που λύνει τα χέρια των απανταχού γραφιάδων - iefimerida.gr

Γράψε σαν τον Χέμινγουεϊ -Ενα app που λύνει τα χέρια των απανταχού γραφιάδων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο εύκολο είναι να γράψει κανείς όπως ένας Νομπελίστας συγγραφέας; Ακόμα πιο συγκεκριμένα: γίνεται να κοπιάρει κανείς το στυλ γραφής του Ερνεστ Χέμινγουεϊ;
Ο λάτρης της απλής φόρμας και της λιτής γραμμής, Χέμινγουεϊ, έχει επηρεάσει πάμπολλους συγγραφείς σε όλο τον κόσμο και τα μυθιστορήματά του -πολυδιαβασμένα το δίχως άλλο- έχουν γίνει αντικείμενο μελέτης από τους ειδικούς της λογοτεχνίας.

Τώρα η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να μπει -εύκολα- στον κόσμο των λέξεων του «papa-Ερνεστ» και να αρχίσει να γράφει απλά, κατανοητά, δίχως περίτεχνες εκφράσεις, αλλά και με ακρίβεια ύφους και πνεύματος.
Πρόκειται για ένα νέο app, όπως γράφει και το Instyle.gr, που φέρει το όνομα του συγγραφέα και διατίθεται τόσο για χρήση από κινητά όσο και σε version ειδικά προσαρμοσμένη για υπολογιστές.

Η υπηρεσία τιτλοφορείται, «Hemingway» κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντάξετε το κείμενο σας – προς το παρόν, μόνο στα αγγλικά – και να αφήσετε τον αυτόματο διορθωτή να σας επισημάνει, με διαφορετικά χρώματα τα σημεία που πρέπει να διορθώσετε.
Για να το δοκιμάσετε, επισκεφθείτε το hemingwayapp.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ app store Eρνεστ Χέμινγουεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ