Η σπαραχτική εξομολόγηση του Λίαμ Νίσον για τον θάνατο της γυναίκας του: «Ακόμα πιστεύω πως θα ανοίξει την πόρτα και θα μπει» - iefimerida.gr

Η σπαραχτική εξομολόγηση του Λίαμ Νίσον για τον θάνατο της γυναίκας του: «Ακόμα πιστεύω πως θα ανοίξει την πόρτα και θα μπει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ο θάνατος αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του ηθοποιού Λίαμ Νίσον και της γυναίκας του. Η Νατάσα Ρίτσαρντσον δεν βηματίζει στο σπίτι τους, δεν κάνουν κοινές εμφανίσεις, οι συζητήσεις τους έχουν κοπεί βιαίως.
Κι όμως, ο Νίσον εξακολουθεί να ζει με την παρουσία της, έστω και αν το κάνει βιώνοντας την εκκωφαντική απουσία της. Μιλώντας στο CBS και την εκπομπή «60 minutes», δεν δίστασε να... τσαλακωθεί και να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της απώλειας και για το πώς το βιώνει ο ίδιος.

«Ακόμα, όποτε ανοίγει η πόρτα του σπιτιού μας, γυρίζω το κεφάλι μου και περιμένω να την αντικρίσω. Στο σπίτι μας στη Νέα Υόρκη, όποτε ακούω την πόρτα να ανοίγει, γυρίζω το κεφάλι μου και νομίζω πως θα την ακούσω. Ειδικά τα πρώτα χρόνια, κάθε φορά που άνοιγε η πόρτα, πίστευα ότι θα είναι εκείνη. Ακόμα και τώρα, μόλις ακούσω την πόρτα, το κεφάλι μου γυρίζει αυτόματα και περιμένω να την αντικρίσω...»,λέει χαρακτηριστικά.

Η Νατάσα Ρίτσαρντσον έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια με τραγικό τρόπο καθώς είχε ένα ατύχημα κάνοντας σκι. Για τον Νίσον το χτύπημα ήταν ισχυρό και όπως εξομολογείται, οι τελευταίες στιγμές, λίγο πριν εκπνεύσει η γυναίκα του, ήταν δραματικές.
«Της είπα ότι την αγαπώ. Δεν ξέρω αν μπορούσε να με ακούσει. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή. Της είπα μωρό μου, δεν θα γυρίσεις από αυτό, έσπασες το κεφάλι σου...».

Ο ηθοποιός, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο γεγονός ότι ο θάνατος της γυναίκας του στα 45 της, έδωσε ζωή σε τρεις ανθρώπους. «Δωρίζοντας τα όργανά της, κατάφερε να κρατήσει τρεις ανθρώπους στη ζωή. Νομίζω πως θα ήταν πολύ χαρούμενη γι' αυτό».
Ολόκληρη η συνέντευξη να προβληθεί από το CBS την Κυριακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CBS Λίαμ Νίσον Νατάσα Ρίτσαρντσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ