Ο Γιώργος Χωραφάς με χιούμορ και ειλικρίνεια: «Στον τάφο μου θέλω να γραφτεί ''πάλι αργοπορημένος''» - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Χωραφάς με χιούμορ και ειλικρίνεια: «Στον τάφο μου θέλω να γραφτεί ''πάλι αργοπορημένος''»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ηθοποιούς στην Ευρώπη. Ισως από τους λίγους Ελληνες που έχει διαβεί κατά πολύ τα στενά όρια της ημεδαπής. Ο Γιώργος Χωραφάς, σε μια συνέντευξή του, φανερώνει κρυφές πτυχές της ζωής του, ενώ δείχνει πως έχει και αρκετό χιούμορ.

Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό Omikron ανέφερε για το πού θα ήθελε να ζει, το πότε λέει ψέματα, τι απεχθάνεται στην εμφάνισή του, αλλά και τι θα ήθελε να γραφτεί στον... τάφο του.

«Για να προστατέψω τα αισθήματα των ανθρώπων και από βαρεμάρα για να μην εξηγήσω περίπλοκες καταστάσεις», αποκάλυψε σχετικά με το σε ποιες περιπτώσεις λέει ψέματα, ενώ δήλωσε ότι θα ήθελε να ζει «όπου γης και πατρίς», αρκεί να υπάρχουν γενναιόδωροι άνθρωποι και χαμογελαστά πρόσωπα.

Όσο για το τι απεχθάνεται περισσότερο στην εμφάνισή του; «Τώρα που γερνάω και το σώμα μου δεν είναι πια το αθλητικό σώμα που είχα όταν ήμουν νέος, μου φαίνεται περίεργο. Γιατί μου συμβαίνει εμένα αυτό, αναρωτιέμαι. Αφού είμαι μόλις 20 χρόνων. Πέρα από την πλάκα, όταν ήμουν νέος ήθελα να μοιάζω στον Στιβ ΜακΚουίν. Και δεν έμοιαζα καθόλου στον Στιβ ΜακΚουίν», αποκάλυψε στο Omikron Κύπρου.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε να γραφτεί στον τάφο του, είπε: «Πάλι αργοπορημένος;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στηβ ΜακΚουίν Γιώργος Χωραφάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ