«Δεν έχω κάνει τίποτα επιλήψιμο», λέει ο ποδοσφαιριστής που «ακούστηκε» στην υπόθεση του λαθρεμπορίου πετρελαίου - iefimerida.gr

«Δεν έχω κάνει τίποτα επιλήψιμο», λέει ο ποδοσφαιριστής που «ακούστηκε» στην υπόθεση του λαθρεμπορίου πετρελαίου

«Δεν έχω κάνει τίποτα επιλήψιμο»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γενική κουβέντα, με έναν άνθρωπο που έδειχνε να θέλει κάτι περίεργο. Ετσι περιγράφει ο ποδοσφαιριστής που «ακούστηκε» στην υπόθεση του λαθρεμπορίου πετρελαίου την εμπλοκή του στο ζήτημα.

«Δεν έχω κάνει οτιδήποτε επιλήψιμο. Με τον άνθρωπο αυτό είχα μια γενική κουβέντα και έδειχνε ότι ήθελε να μου ζητήσει κάτι περίεργο. Είμαι 23χρόνων και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να συνδεθώ με κάποια ύποπτη συναλλαγή», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής ΠΑΕ του κέντρου στο «Βήμα».

Το όνομα του παίκτη αναφέρεται στη δικογραφία της υπόθεσης που αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα γιατί στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί ένας κατηγορούμενος -ως «αφανής» ιδιοκτήτης πρατηρίων καυσίμων με ύποπτες συναλλαγές- επικοινώνησε μαζί του και τον ρωτούσε «τι θα μπορούσε να κάνει προκειμένου ο ίδιος να κερδίσει στο "Στοίχημα". Προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να καλυφθεί χρέος που είχε ο ποδοσφαιριστής». Μιλούσε για μειωμένη απόδοση που θα μπορούσε να έχει ο ποδοσφαιριστής σε συγκεκριμένο αγώνα.

Ο ποδοσφαιριστής, όπως ανέφερε στο «Βήμα», κλήθηκε προ μερικών ημερών στην ΕΛ.ΑΣ. και έδωσε πλήρεις εξηγήσεις για το περιστατικό, για τον τρόπο γνωριμίας του και τις συναλλαγές του με τον κατηγορούμενο στην υπόθεση των καυσίμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ