Καμίνη στηρίζει η Κίνηση των 58 στην Αθήνα -«Πισωγύρισμα η επιστροφή σε κομματικούς δημάρχους» - iefimerida.gr

Καμίνη στηρίζει η Κίνηση των 58 στην Αθήνα -«Πισωγύρισμα η επιστροφή σε κομματικούς δημάρχους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξη της Κίνησης των 58 στην υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη για το δήμο της Αθήνας, ανακοίνωσε ο Γιάννης Βούλγαρης, εκτιμώντας πως θα ήταν πισωγύρισμα η επιστροφή σε «κομματικούς δημάρχους».

Στηρίζουμε τον αγώνα του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, που αποφασιστικά και σεμνά νοικοκύρεψε τα οικονομικά του δήμου, εξασφάλισε επενδύσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνέβαλε στο να αυξηθεί η ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας και στήριξε συνεχώς τους αδύναμους και τους φτωχούς, δήλωσε ο κ. Βούλγαρης στο περιθώριο γεύματος που παρέθεσε η «Κίνηση των 58» και χαρακτήρισε πισωγύρισμα «να γυρίσουμε στην Αθήνα των κομματικών δημάρχων».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε: Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με φίλους για το ευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέλλον της πόλης και της χώρας. Η Αθήνα έχει μπει για τα καλά σε μια νέα τροχιά. Ενώνοντας δυνάμεις, αυτή την τροχιά πρέπει να τη διαφυλάξουμε και να αποφύγουμε την επιστροφή στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ